Forside Gadgets Smartphonen bruges mere og mere i hjemmet

Smartphonen bruges mere og mere i hjemmet

2162
0
DEL
mobiltech

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Det er snart kun fantasien som sætter grænser for hvad smartphonen kan benyttes til. Især udviklingen indenfor hjemmest hårdehvidevare, hvor telefonen kan styre det meste. Vores hjem består af mere og mere elektronik, og det er efterhånden alle elementerne i hjemmet som kan kobles op til netværket og dermed styres via telefonen. Køleskabe kan selv bestiller vare hjem, når der er udsolgt, varmen i huset som fjernstyres med telefonen og gardinerne kan indstilles via telefonen, rullegardinerne kan automatisk programeres til at rulle til og fra, når lyset kigger ind.

Sæt tøjet i vaskemaskinen over via smartphonen

Rigtig mange hårde hvidevarer, kan i dag betjenes via telefonen, men koster også derefter. Den almindelige danske har ikke rigtig fået øjnene op wifi i hårde hvidevare, men det kan faktisk hjælpe rigtig mange familier, især børnefamilier. Det kan være alt lige fra at tænde ovnen på vej hjem i bilen, til at sætte vaskemaskinen i gang i løbet af dagen, så tøjet ikke ligger og bliver krøllet.

Udover de mange praktiske ting man kan bruge telefonen til, så fylder teknologi utrolig meget, når det kommer til underholdningen i de danske hjem. I stort ser alle hjem med børnefamilier findes der ikke kun en streamingtjeneste og men oftest flere. Både Viaplay, Netflix og Tv2play er tjenester som mange danskere benytter. Fælles for disse er at de kan styres og benyttes direkte fra smartphonen eller tablets.

Generelt set få flere el apparater ind i vores køkkener, der er intelligente. Både kaffemaskiner, bagemaskine og køleskab, kan betjenes direkte fra telefonen, i mange modeller.

Udnyt teknologiens muligheder

Generelt set er teknologien i den grad rykket ind i de danske hjem, hvor både gardiner og vinduer i mange huse kan styres med enten en app eller et betjeningspanel. Der er ingen tvivl om at teknologien er kommet for at blive, så næste gang du står over for at købe nye hårde hvidevare, så køb dem som kan kobles op til telefonen.

EFTERLAD ET SVAR