Forside Gadgets Vi er vilde med alarmsystemer

Vi er vilde med alarmsystemer

3001
0
DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

I Danmark er der i som så mange andre vestlige lande desværre mange indbrud, og der bliver flere gange dagligt brudt ind i danske hjem og stjålet ting. En ting er de ting der bliver stjålet, de kan som regel erstattes, hvis man ellers har forsikringerne i orden.

Det er værre med den utryghed det giver, at der har været et fremmed menneske inde i ens hjem og rode rundt i ens ting, og den utryghed det giver, at man ikke kan vide om de kommer igen på et andet tidspunkt. Det har gjort, at vi danskere er vilde med alarmsystemer.

Der er ikke præcise tal, da der findes mange forskellige systemer, men det forventes at der er alarmsystemer af den ene eller anden slags installeret i mere end 200.000 danske husstande. Mange af dem er fra G4S, Verisure og ABUS. (Videoen herunder strammer fra Låsesmed København)

Selvom der altså er flere hunderede tusinde husstande der har installeret tyverialarmer betyder det desværre ikke, at det ikke bliver begået indbrud. For selvom tallet er lavere end tidligere, bliver der stadig begået næsten 100 indbrud hver eneste dag.

Udover de store alarmløsninger som der er rigtig mange, der har installeret, er der kommet et kæmpe boom i meget mere enkle løsninger, hvor man fra sin smartphone via et kamera kan følge med i alt hvad der sker i ens hjem. Skulle uheldet være ude og der er indbrud, skal man dog selv tage affære.

Samtidig er der større risiko for at en sådan løsning kan hackes, og fremmede dermed kan få adgang til kamera i ens hus, hvilket de færreste nok vil synes specielt godt om. For sammen med alle de smarte ting som The Internet of Things har bragt med sig, er der også kommet flere ting, man skal være opmærksomme på, når man lader fremtiden flytte ind.

EFTERLAD ET SVAR