Forside Gadgets Trådløs lyd hitter

Trådløs lyd hitter

2714
0
DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Vi skal ikke mange år tilbage før at alt vores lyd var forbundet med ledninger, og hvis man ville have sat en samrtphone, tablet eller lignende til var det med et jackstik. Faktisk skal vi ikke længere tilbage til 2011 før at 9 ud af 10 lydanlæg der blev solgt, var helt traditionelle eller surround sound  anlæg, dette har dog ændret sig.

På Recordre.dk kan man læse, at hvor det i 2011 var 9 ud af 10 anlæg der blev solgt, som var traditionelle anlæg forbundet af ledninger, er det helt anderledes nu, hvor det er de trådløse der har vundet markedet.

Det er forskellige typer af anlæg, der vinder frem, blandt dem der virkelige har fundet indpas i de danske hjem finder man selvstændige enheder i form af højtalere med indbygget forstærker, der enten kører på WiFi eller bluetooth.

Det er især mærker som Sonos, B&O og Libratone, der har været med til at føre denne trend frem med deres lækre design og fremragende lyd, men der er mange andre spillere på markedet, der laver både større anlæg og disse selvstændige trådløse højtalere. Blandt de mærker som er ved at vokse sig rigtig store er det danske Kreafunk der blandt andet forhandles hos Livingshop, som med deres moderne design er populært.

Trådløst er størst

Der er ingen tvivl om, at trådløs lyd er kommet for at blive, hvilket tallene da også viser i og med at 90% af alt lyd der bliver solgt er trådløst. Tendensen er naturligvis også på vej over i hovedtelefoner, hvor trådløst længe har været populært, og Apple’s nye Earpods kommer nok ikke lige frem til at mindske denne popularitet.

Generelt er prisen af trådløs lyd i hovedtelefonen dog stadig i en den lidt høje ende hvis kvaliteten skal være god, men inden for de senere år, er der sket en kæmpe udvikling her også, så meget tyder på, at ledninger er godt på vej ud på flere områder.

EFTERLAD ET SVAR