Forside Generelt Test af babyalarmer: Denne skal du holde dig fra

Test af babyalarmer: Denne skal du holde dig fra

2735
0
DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Har du den rigtige babyalarm, kan du sagtens lade din baby sove uden at være urolig. Men hvilken babyalarm skal du vælge, hvis dit barn skal kunne sove? I hvert fald ikke Philips Avent SCD620, der får dumpekarakter af Forbrugerrådet Tænk.

Når du lægger din babyalarm hos dit barn, når det sover, er det mest betryggende, hvis du er 100 procent sikker på, at den virker. Hver gang. En ny test, der er foretaget af Forbrugerrådet Tænk, viser imidlertid, at det ikke er alle babyalarmer, der er lige pålidelige.

Få et overblik over, hvilke babyalarmer du for alt i verden skal holde dig fra, hvis du vil have en chance for at kunne forholde dig tryg, når dit barn sover.

Læs altid test af babyalarmer, inden du køber

Udover at nogle alarmer ikke er 100 procent pålidelige, viser undersøgelsen fra Forbrugerrådet Tænk, at der faktisk er mange af alarmerne ikke har den rækkevidde, de beskriver, at de har i markedsførigen. Det betyder altså, at du ikke kan regne med, hvad du køber, selvom der står, at de har en lang rækkevidde. Derfor anbefales det altid, at du læser anmeldelser af de forskellige alarmer, inden du køber dem.

Hold dig fra Philips Avent

Ifølge testen er Philips Avent SCD620 den dårligste babyalarm på markedet. I deres beskrivelse af alarmen, har den en rækkevidde på 300 meter udenfor og 50 meter indenfor. I testen forholdte det sig dog anderledes – her var rækkevidden kun 33 meter, og det var både indendørs og udendørs. Philip forsvarer sig selv med, at der på pakken står ‘op til 50 meter’.

Din alarm skal give lyd, hvis forbindelsen går tabt

Hvis signalet forsvinder på din babyalarm, vil de fleste gerne vide det. Derfor er der også mange alarmer, der siger en lyd eller giver en anden form for advarselssignal, hvis forbindelsen går tabt. Det skal du sikre dig, inden du køber en babyalarm.

Du finder en stort udvalg af babyalarmer hos Naturebaby.dk, der også forhandler økologiske barnevogne, Kapok og en lang række andre, babyrelaterede artikler.

EFTERLAD ET SVAR