Forside Fremtiden Teknologien i sexlegetøj bliver mere og mere avanceret

Teknologien i sexlegetøj bliver mere og mere avanceret

2552
0
DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Lydstyrede vibratorer, 3D-trykte klitoriser: kodere og opfindere forsøger at finde fremtiden for sexlegetøj.

Sexlegetøj har en lang og kurvet historie. Historien siger, at Cleopatra skabte den første vibrator fra et græskar fyldt med summende bier. Århundreder senere i Kina blev dildoer lavet af sten, træ og bronze. Under den industrielle revolution brugte læger den nyligt opfundne elektriske vibrator til at behandle kvinder med “hysteri”. Disse designs var primitive, men de blev alle bygget i overensstemmelse med den tilgængelige teknologi på det tidspunkt. Og som teknologien har avanceret, har også sexlegetøjets design

Hello Touch
Det prisbelønnede firma Jimmyjane laver high-end sexlegetøj, og den berømte designer Yves Béhar designede selskabets første produkt. I 2013 udgav Jimmyjane Hello Touch. En vibrator-enhed med en strømkilde, der sættes rundt om håndleddet, og forbindes til pulserende silikone puder, der glider på fingerspidserne.

DilDIY
En af 3-D-udskrivningens største salgsargumenter er sit potentiale for tilpasning – og hvad er mere personligt end de produkter, folk bruger til glæde? Cunicode er en designbutik i Barcelona, der blev lanceret i 2013 og havde en mission om, at anvende innovative produktionsteknologier til en række dildoer, kaldet DilDIY. Designeren Bernat Cuni, har udviklet en app, der lader brugerne designe og bestille produkter i sexlegetøjskategorien. I fremtiden planlægger han at indarbejde features, der gør det muligt for brugerne at tilpasse funktioner og størrelse på selve legetøjet.

Trainer Toyfriend
I 1970’erne introducerede en industriel kemiker og iværksætter med navnet Gosnell Duncan silikone som materiale til fremstilling af blandt andet sexlegetøj. Det igangsatte en revalotion og herfra ville de erostiske produktdesigns ingen ende tage. Silikone blev især populært takket være dens gode egenskaber for rengøring og brugervenlighed; I dag er det bløde og sensuelle materiale stadig en favorit blandt sexlegetøjsdesignere. Trainer Toyfriend, fra Tickler, er lavet af netop det. Enheden har en to-i-en funktion, idet den hjælper med at styrke bækkenbunden, som kan være svækket efter f.eks. fødslen, og fremme bedre blærekontrol og mere tilfredsstillende sex.

EFTERLAD ET SVAR