Forside Generelt Teknologi vender frem

Teknologi vender frem

2472
0
DEL
Bygning

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Teknologien findes alle steder

For hver dag der går finder teknologien et nyt felt at boltre sig i, der er i hver fald ingen tvivl om at teknologien hele tiden udvikler sig og det går hurtigere og hurtigere. I dag kan man lave 3d-stilbilleder af byggeprojekter, så man lettere kan forstille sig, hvordan et byggeri vil komme til at se ud. Mange gange må man kigge en ekstra gang, når man ser sådan et stilbillede, for det ser meget realistisk ud og det er selvfølgelig også det, der er meningen. For det gælder om at gøre billedet så virkelighedstro, som muligt. Men hvorfor er dette nødvendigt og hvad gavner det?

Et billede siger mere end tusind ord

Hvis man skal investere i noget, er det altid godt at vide, hvad man får for sin investering. Med et 3d-stilbillede, som er tæt på at ligne virkeligheden, vil man kunne se hvad man investere i, hvis man f.eks. er en investor i et byggeprojekt eller skal til at have lavet en ny bygning/hoved kvarter. Det er svært at forstille sig, hvordan en evt. bygning vil komme til at se ud, med de traditionelle tegninger. Det er langt fra alle som er vant til at kigge på sådanne tegninger. Derfor kan det være en god ide at få lavet et stillbillede, som giver en visualisering af det færdige projekt.

Det giver mere mening

Det kan gøre en stor forskel at man rent faktisk, kan se hvordan det endelige projekt, vil komme til at se ud. Det kan gøre det lettere at få investeringer til projektet, fordi det er med et 3d-billede lettere at overbevise mulige investorer. Det virker mere imponerende at kunne vise et realistisk billede af projektet frem for at vise arkitekt tegninger, som ingen kan se noget ud af. Man skal huske at ikke alle, er så gode til at danne sig et billede, hvis ikke det bliver vist visuelt. Man kan også undgå mange misforståelser, med et billede.