Forside Generelt Teknikken til landmanden

Teknikken til landmanden

1295
0
DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Det er ikke nogen hemmelighed, at det i dag er de færreste landmand, der kan klare sig uden nogen form for teknologi. Det er nemlig den, der er med til at sikre en effektiv hverdag og dermed et arbejdsliv, der giver det forventede afkast. Teknikken bruges derfor også på flere områder lige fra, når man er i marken til dyrene, der skal fodres. Derfor kan det heller ikke komme bag på nogle, at den også kan bruges, når det kommer til for eksempel det generelle vedligehold af gården. Her er der nemlig ofte behov for maskiner.

Kom let gennem vedligehold af gården

Det er især noget, der gør sig gældende, hvis du har en masse træer, du skal have fældet, således du får et bedre udsyn, en større mark eller blot noget mere plads på din grund. For ikke nok med at træerne skal fældes, hvilket er en stor opgave i sig selv næsten lige meget, hvor få træer der er tale om, så skal du også af med træerne efterfølgende. Og til det kan det være en fordel at vende blikket mod den form for teknik, du for eksempel kan spænde bag på din traktor.

Slip for de store træer

Her er der tale om en flishugger, der hurtigt lader dig få de store stammer ned i nogle mindre dele. Og bunkerne af flis er lettere at komme af med. De kan hurtigt køres væk, men de er også yderst brugbare i haven for eksempel som bunddække i bede, de kan bruges i hækken for at holde ukrudt nede, og de kan bruges på store terrasser, som skal virke som en grøn oase. Der er således mange fordele, og derfor bør du til dit generelle vedligehold finde frem til en god flishugger, der gør det lidt sjovere for dig at komme af med de store træer.

EFTERLAD ET SVAR