Forside Generelt Spar flere penge varmeregningen med loftslem

Spar flere penge varmeregningen med loftslem

1587
0
DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Vil du gerne spare penge på varmeregningen? Så invester i loftslemme med stige. For med en ny og isolerende loftslem, kan du spare penge på al den varme, som fosser ud med den gamle loftslem. Mange husejere får udskiftet deres loftlem, for netop at spare de penge de betaler til varmen, der siver ud fra huset og op på loftet.

Derfor er en ny loftslem en god investering

Hvor der er sparet, er der tjent penge. Og ønsker du lidt ekstra i økonomien, da bør I som husejere se en ekstra gang på varmeregningen. Synes I, at den er for høj, da kan I med fordel udskifte jeres loftslem, til en ny og bedre en af slagsen.

For med en ny loftslem, vil I forebygge unødigt varmespild og dermed at fyre for gråspurvene. En ny loftslem, vil hjælpe jer med at holde på varmen, og sikre jer mindre træk inde i huset.

Når I investerer i en ny loftslem, skal I ikke kun tænke på udgiften til en ny. I må tænke det ind i et større perspektiv, og se loftslemmen som en investering i jeres bolig. For med en ny loftslem, der hindrer træk og varmespild, da stiger boligens værdi. Så en investering i en loftslem, er altså en investering i jeres økonomi.

Vælg en loftslem med stige

Er du blevet overbevist om, at det er en god ide at skifte den gamle loftslem ud med en nyere model, så er det klart anbefalelsesværdigt at få en med stige.

Beslutter I jer for at få lavet en loftslem med stige, da får I let adgang til loftet. Fremfor at skulle købe en separat stige ved siden af, som skal hives frem og løftes hen til loftslemmen hver gang, at I skal på loftet. Desuden er fritstående stiger langt mere vakkelvorne, når du kravler op ad den. En loftslem med stige er altså med til at øge jeres sikkerhed, når I skal på loftet.

Book en konsulent

Inden at I beslutter jer endeligt for at få lavet en ny loftslem, kan det være en god ide at booke en konsulent, der kan rådgive jer til den allerbedste løsning. I kan med et konsulentbesøg få et skræddersyet tilbud. Hermed sikrer I jer, at det er den helt rigtige loftlem, der hjælper jer med at spare på varmen, og som passer ind i jeres indretning.

EFTERLAD ET SVAR