Forside Gadgets Smart Home: Installer nye teknologier i dit hjem

Smart Home: Installer nye teknologier i dit hjem

2016
0
DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Smart Home er et forholdsvis nyt begreb inden for boligindretning, og er uden tvivl den type bolig, som vi i fremtiden kommer til at se i rigtig mange danske hjem. Det helt fantastiske ved et Smart Home, er nemlig at det er for alle og enhver, og ikke kun for ganske få teknologi nørder. Man behøver først og fremmest ikke at have den store pengepung op af lommen, for at komme i gang, og så er mange af tingene en hjælpende hånd til en nemmere hverdag.

Vi vil gerne belyse de ting som lige nu er oppe i tiden, men som helt almindelige mennesker kan købe – herunder.

Smart LED-pære

Nok den mest populære Smart Home genstand, som kan finde i rigtig mange hjem i dag, er en Smart LED-pære. Det smarte ved denne lyspære, er at den i sig selv kan forbindes til WI-FI forbindelsen derhjemme. Via WI-FI kan du nemlig forbinde dine Smart LED-pære, til en intuitive app, hvor fra du har fuldt kontrol også LED-pæren. Med fuld kontrol menes der at du kan sætte lysstyrken, tænde og slukke, ja endda ændre farven på lyset.

WI-FI Smart-plug

Navnet siger dig måske ikke så meget. Men kort fortalt, så WI-FI Smart-plug er stikkontakt, som ligesom med ovenstående LED-pære – kan forbindes til hjemmets WI-FI. Det bliver derfor igen muligt for dig at have fuldt kontrol over dine stikkontakter, og tænde og slukke dem, når de skal og ikke skal bruges.

WI-Fi Smart-udvidelsesstik

Ligesom stikkontakten, som er det også muligt at købe et udvidelsesstik, eller forlængerledning som det også kendes som – til dit Smart Home. Her har du mulighed for at indsætte tre enheder, og lave tidsplaner for, hvornår én eller flere skal være aktive, og ikke aktive.

Du finder alle disse Smart Home produkter, og mere til hvis du klikker lige her.

 

EFTERLAD ET SVAR