Forside Gadgets Skal du vælge en Huawei P9 i almindelig eller Lite-udgaven?

Skal du vælge en Huawei P9 i almindelig eller Lite-udgaven?

2694
0
DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Der er ikke de store forskelle mellem Huawei P9 og P9 Lite. I hvert fald ikke, hvis man kigger på specifikationerne. Der er dog hele 1.800 kroners forskel på prinsen. Hvilken skal man investere i?

De to telefoner ligner hinanden meget, alligevel er der forskel på prisen. Men hvilke forskelle er der egentlig i praksis? Huawei har for alvor fået vind i sejlene i Danmark, så derfor er det oplagt at tage et kig på deres to nyeste modeller.

En stor grund til den massive succes er, at virksomheden kombinerer gode funktioner, flot design og imponerende specifikationer til en skarp pris.

Designmæssigt er der ikke den store forskel

Hvis du kigger på designer, er der ikke den store forskel. Hvor ironisk det end måtte lyde, er Lite-udgaven dog faktisk den tungeste af de to telefoner. Der er desuden også små forskelle i designer i bunden af telefonen samt på bagsiden.

Det er dog ikke dét, der er tungen på vægtskålen — og det er svært at vælge, hvilken version der er bedst rent designmæssigt, når forskellene er så små. Ikke desto mindre må det siges at være en smagssag.

Kameraet er det afgørende element

Hvor der hverken er de store forskelle mellem designet eller brugeroplevelsen på de to telefoner, er kameraet en undtagelse. Det er nemlig her, der er sparet på Lite-udgaven. Den almindelige udgave, der ikke bærer Lite-mærkatet, er den udgave, der har det absolut bedste kamera.

På begge telefoner er billeder, der er skudt om dagen, begge gode. Dog halter Lite-kameraet bagefter, lige så snart der er ikke-optimale lysforhold. At kameraet på P9 er udviklet i samarbejde med kameraproducenten Leica, mærker man tydeligt, omend det ikke er den bedste kameramobil på markedet.

Hvis du er interesseret i at få fingrene i mobilen, kan det betale sig at skifte mobilselskab og abonnement. Ofte får du nemlig mobilen billigere, hvis du samtidig skifter abonnement.

 

EFTERLAD ET SVAR