Forside Gadgets Samsung Galaxy S8: Er den bedre end sin forgænger?

Samsung Galaxy S8: Er den bedre end sin forgænger?

2493
0
DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Meget kan man sige om Samsung, men de har ramt hovedet på sømmet, hvad angår deres Galaxy S-serie. Det nyeste skud på stammen hedder S8. Kan den følge med sin forgænger? Vi guider.

Samsung Galaxy S8 sætter baren højt på næsten alle parametre. Det samme gjorde sidste års model, hvorfor man kan have svært ved at tro, at Samsung efter kun ét år har formået at videreudvikle den nye model så meget, at der rent faktisk er den store forskel.

Designet er eminent

I mange år blev Samsung udskældt for deres plastikdesign. Det ændrede sig imidlertid, da S6-generationen så dagens lys. Og siden dengang har det kun gået stærkt. Det bedste ved det hele er, at Samsung med S8 har formået at gøre designet endnu mere lækkert. Hele designoplevelsen er nemlig røget en tand i vejret.

Telefonens yderside består udelukkende af metal og glas. Det er lækkert, men det gør også telefonen mere skrøbelig end sine forgængere — som heller ikke var kendt for at være blandt de robuste telefoner på markedet. Det er ærgerligt, men sådan er tendensen desværre. Der er på nuværende tidspunkt ikke én telefon på markedet, der er robust, som også kan tåle at få lidt knubs med på vejen.

Der er ikke den store forskel

Hvis du i forvejen har Samsung Galaxy S8, så bør du kraftigt overveje, om det nu rent faktisk også kan betale sig. Der ér nemlig ikke den store forskel, hvilket også betyder, at der ikke er nogen grund til at skifte mobil — medmindre det er designet, der trækker. Det er nemlig nære den mest fuldendte mobil på markedet, rent designmæssigt.

Specifikationerne er dog ikke så prangende, at du absolut bliver nødt til at købe den. Den forrige version kan nemt trække alle de apps, du har behov for. Interesseret i at købe den alligevel? Stor oversigt over aktuelle mobilpriser.

EFTERLAD ET SVAR