Forside Generelt Sådan mødes du med kollegaerne, selvom det skal være hjemme i stuen

Sådan mødes du med kollegaerne, selvom det skal være hjemme i stuen

690
0
DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Når rutinerne og tingene, som man kender dem brydes, vil man opleve, at det føles som om, at verdenen går i stå. Hele verdenen har været udfordret af en voksende sygdom, som ingen er immune overfor, og derfor har man på arbejdsmarkedet også været nødsaget til at finde alternative løsninger, når møder og forretningsplaner skal afvikles. Ofte kan man synes, at man ikke får meget ud af at mødes online, men det kan sagtens lade sig gøre. Her kan du blive klogere på, hvordan du nemt kan mødes med kollegaerne, selvom det skal være hjemme i hver sin stue og over nettet.

Planlægning er vejen hjem

Det lyder simpelt, men i praksis kan det være en helt anden sag. Når man sidder og skal holde vigtige møder over internettet, er det sværere at se kunder og samarbejdspartneres reaktioner på det, man fremlægger, hvilket gør det endnu sværere. Når I skal holde møder, er det en god idé at være i god tid i forhold til planlægningen, så teknikken ikke er noget problem. Det gælder både, hvis du skal holde et oplæg eller fremlægge noget, mens det er ligeså vigtigt, at du også har styr på, hvordan tingene foregår rent praktisk. Eksempelvis kan NEETS AV systemer måske være en god løsning. Ofte kan udstyr og løsninger være den rette vej at gå, når man bliver udfordret. Find NEETS løsninger via linket og bliv klogere.

Lad dig ikke friste af overspringshandlinger

Er du ikke vant til at arbejde hjemmefra, vil du opleve, at det pludseligt kan være meget fristende at ordne vasketøjet og tømme opvaskemaskinen. Det er dog vigtigt, at du ikke lader dig friste af overspringshandlinger, da det kan påvirke din arbejdsmoral- og disciplin. Skriv faste tidspunkter ned hvor du arbejder og mødes med kollegaer og hold dig til skemaet – husk dog at inkorporere pauser.

EFTERLAD ET SVAR