Forside Generelt Sådan indretter du det perfekte kontor

Sådan indretter du det perfekte kontor

5305
0
DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Skal du i gang med at indrette et kontor til dig og dine medarbejdere? Eller ønsker du blot at forny indretningen på kontoret? Uanset hvad er et velindrettet kontor med til at højne arbejdsglæden og dermed også effektiviteten. Når dine medarbejdere føler, at de har de fornødne kontorartikler, elektronik o. lign. på kontoret, kan de passe deres arbejde på bedste vis.

Herunder får du gode råd til, hvordan du kan indrette et godt kontor.

En velindrettet kontorplads

Dig og dine medarbejdere bruger nemt 7-8 timer dagligt på kontoret. Derfor er det også vigtigt, at hver plads på kontoret er velindrettet. Sørg for gode, opdaterede computere, gode kontorstole og ordentlige kontorartikler. Indret også gerne kontoret med reoler, hylder og skuffer så I kan organisere jeres mapper, blokke og kuglepenne. Lad evt. hver af dine medarbejdere råde over deres egen skuffe og reol.

Ergonomiske kontormøbler

Når du og dine medarbejder bruger mange timer på kontoret, er ergonomien vigtig. Gode, ergonomiske kontorstole og hæve-sænke borde er ideelle løsninger til kontoret. Det kan være en fordel at lade dine medarbejdere selv vælge deres kontorstol. Det er nemlig meget individuelt, hvordan de sidder bedst.

Hæve-sænke borde er godt at investere i. På den måde kan I alle på kontoret rejse jer og arbejde stående.

Fællesrum til socialt samvær

Kollegialt samvær er vigtigt på enhver arbejdsplads. Indret gerne en kantine eller et køkken hvor medarbejderne kan sidde og nyde deres frokost. Her har de mulighed for at spørge ind til hinandens ve og vel, så alle trives på arbejdspladsen.

Har I kantineordning? Uanset om I har eller ej, er det en god ide at indrette køkkenet med en kaffemaskine, opvaskemaskine og et køleskab. Så kan I opbevare frokosten i køleskabet og brygge en dejlig kande kaffe til alle på kontoret. Tilmed slipper I for at vaske op i hånden.

DEL
Tidligere artikelCMS-systemer
Næste artikelDet skal du have på dit kontor

EFTERLAD ET SVAR