Forside Generelt Sådan undgår i som boligforening at alle parkeringspladserne er optagede af ”gæster”

Sådan undgår i som boligforening at alle parkeringspladserne er optagede af ”gæster”

389
0
DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Har i også et problem med, at mange uvedkommende benytter sig af jeres fælles parkeringspladser. Er problemet så stort, at det faktisk kan være svært at finde en parkeringsplads for dem der rent faktisk bor i foreningen? Så er det på tide at gøre noget ved det. Det er jo ikke meningen, at alle jeres parkeringspladser skal benyttes af personer, der ikke bor i jeres forening. Derfor er det på tide, at i sørger for, at der er plads til jeres beboeres biler. Det kan i blandt andet gøre ved at bruge et parkeringsselskab.

Brug et parkeringsselskab

Hvis der er mange, som bruger jeres parkeringspladser uden, at de bor eller er på besøg hos nogen der bor i jeres forening, så kan det være et stort problem. Specielt hvis man bor i storbyen, hvor der i forvejen kan være svært at finde parkeringspladser. Det vil derfor være til stor gene for jeres beboer, hvis alle pladserne er optaget og endnu mere irriterende, hvis det er til nogen, som ikke engang bor i bebyggelsen. Men det problem kan I helt undgå ved at benytte jer af et parkeringsselskab. Det kan du blandt andet læse meget mere om lige her.

Særlige parkeringsvilkår sikre at der altid er en plads ledig til beboernes biler 

Når man laver særlige parkeringsvilkår til boligforeningsbeboere, så vil det sikre, at der altid er en ledig plads til dem der bor i foreningen. Det kan man nemt gøre ved hjælp fra et parkeringsselskabs. Hvor man for eksempel siger, at alle parkerede biler skal have en gyldig p-tilladelse for at holde i det mærkede område. På den måde sikre man, at uvedkommende ikke kommer og optager pladsen, og hvis de gør, så vil parkeringsselskabet give dem en bøde. Det er en god måde at løse parkeringsproblemet på.

EFTERLAD ET SVAR