Forside Generelt Prissammenligning af mobiltelefoner

Prissammenligning af mobiltelefoner

1181
0
DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Mobiltelefoner kan købes i mange forskellige prisklasser og kvaliteter. Om pris og kvalitet hænger sammen er der mange forskellige holdninger til. Det kan være noget af en jungle at finde rundt i, når man skal købe nye mobiltelefoner. Hvilket mærke skal man købe? Hvor meget vil man give for den? Er kvaliteten god nok? Hvad er mit behov? Spørgsmålene er mange. 

På hjemmesiden Mobilpriser.dk kan man få et godt overblik over kvalitet og pris, og hvordan de to ting hænger sammen. Hjemmesiden er udviklet til at sammenligne pris og kvalitet. 

Det siger mobileksperter

Hos Mobilpriser.dk er det mobileksperterne Steen Jørgensen og Daniel Søgaard Halds, som ved rigtig meget om pris og kvalitet, og hvordan de to ting hænger sammen. Hvilken telefon der er den bedste er der mange definitioner på: ”Den bedste Iphone er ikke altid den nyeste Iphone. Ofte er Iphones med et par år på bagen betydeligt bedre til prisen end de nyeste æbler på markedet. Små kvalitetsforskelle, men kæmpe prisforskelle”, Steen Jørgensen, Mobilpriser.dk. Det er værd, at tænke over ved fremtidige mobilkøb. 

Nogen har en trang til at skulle have det nyeste. Mange tænker også, at det nyeste må være det bedste. Men ifølge mobileksperterne er det altså langt fra sådan, det hænger sammen i alle tilfælde. Venter man blot et år eller to, så vil mobiltelefonen falde meget i værdi. Den kan købes til en noget lavere pris, mens kvaliteten ikke har ændret sig. Den er stadig den samme. Det er blot prisen, der er en anden. 

Tests, bedømmelser og anmeldelser

Mobilpriser.dk har også foretaget mange tests, bedømmelser og lavet anmeldelser på diverse mobiltelefoner. Apple har et kæmpe marked, som der er mange forskellige holdninger til. Tager man udgangspunkt i Steen Jørgensens holdning, er det en fordel at købe en iphone, som er et par år gammel fremfor at købe en sprit ny, hvor der kun er små kvalitetsforskelle, men en kæmpe prisforskel. 

Redaktionen hos Mobilpriser.dk opdaterer dagligt priserne på mobiltelefoner. De er hurtige til at teste og anmelde telefoner. Bedømmelsen af mobiltelefonens kvaliteter bliver offentliggjort, inden mobiltelefonen kommer på markedet. Man har altså mulighed for at læse anmeldelsen og bedømmelsen, som er lavet ud fra Mobilpriser.dk tests, inden mobiltelefonen kommer på markedet. 

Sparetips

Mobilpriser.dk har også udarbejdet diverse sparetips til mobiltelefoner. Det er tydeligt er de hos Mobilpriser.dk ikke mener at pris og kvalitet hænger sammen i alle tilfælde. Ofte får man rigtig god kvalitet på de billigere modeller end de helt nye. 

Udover prissammenligning af mobiltelefoner, guider de også til, hvordan man får det bedste ud af mobiltelefonens funktioner. Det kan være kameraet, batteri, diverse indstillinger og apps. De har også fokus på nye opdateringer til både android og iOS. 

EFTERLAD ET SVAR