Forside Generelt Grønne oaser på arbejdspladsen kan skabe trivsel og effektivitet

Grønne oaser på arbejdspladsen kan skabe trivsel og effektivitet

478
0
DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Får du nok ilt og ro til hjernen på en lang arbejdsdag? Smukke, grønne planter kan gøre tricket: Også på arbejdspladsen. Faktisk kan de grønne planter have en beroligende effekt, som skærper fokus. Der er et hav af fine muligheder for at integrere det grønne guld i virksomheden. Lær her, hvordan du kan bruge planter som en ressource på arbejdspladsen med stor glæde for både medarbejdere og virksomhed. 

Grøn glæde på arbejdspladsen 

Du kender det sikkert fra en tur i skoven. Naturen er et sted at lade op og hente ny energi. Mange oplever, at naturen giver en oplevelse af ro og velvære. 

Det trick er genialt at benytte på selve arbejdspladsen. Hent gerne de grønne planter ind i hverdagen til glæde for alle. 

Mange bruger adskillige timer på arbejdspladsen og derfor betyder miljøet rigtig meget for effektivitet og bundlinje. Her spiller planterne en rolle. 

Indtag arbejdspladsens uderum med fine plantekasser og plantekummer 

Mange arbejdspladser har glæden af en smuk atriumgård eller et lille område ved indgangen, hvor medarbejdere kan nyde solen på en bænk. Måske har I endda en kantine med udeareal? 

Her er plantekasser og plantekummer en virkelig fin ide for at integrere grønne vækster. På den måde kommer der grønne blade ind i hverdagen. 

Og placer gerne kasserne, så de er synlige fra diverse kontorer. 

Plantekasser og plantekummer med bænk 

Lyden af vind i grene er dejlig. Skab eksempelvis fine omgivelser for små pusterum og eftertænksomhed. Her er plantekasser med bænk geniale.

Flere plantekummer med bænk bliver fremstillet i flotte materialer. Det gælder eksempelvis plantekasser med indbygget bænk i mahogni træ, der passer smukt ind på den moderne arbejdsplads. 

Plantekummer med bænk er en god invitation til at sætte sig med computeren, tage en fin snak eller blot læne sig tilbage og lade de gode ideer flyde. 

God arbejdslyst. 

EFTERLAD ET SVAR