Forside Generelt Forevig dine minder bedre med den rette teknik

Forevig dine minder bedre med den rette teknik

2072
0
DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Du kender garanteret det med, at du får taget en masse billeder på din mobiltelefon hele tiden. Men hvor tit sætter du dig ned og kigger på dem? Hvis du nogensinde har siddet med et fysisk fotoalbum, ved du også, at der er noget specielt over at kigge tilbage på dine minder på den måde. Det smarte ved at tage billeder på din mobiltelefon er bare, at det er så hurtigt og lettilgængeligt. Dog kan du sagtens forevige dine minder bedre, selvom billederne er taget på din mobiltelefon.

Lav en fotokalender

Der findes flere steder på nettet, hvor du kan gå ind og lave din helt egen personlige fotokalender. Du kan altså lave en kalender med billeder af forskellige minder, så du kan se på dem hver dag, når din kalender hænger fremme. Dette kan også være en rigtig hyggelig gave til en, du holder af.

Lav en billedvæg

Hvis du har nogle forskellige billedrammer, kan du printe billeder ud og sætte dem i rammer. Nu kan du hænge billederne op på din væg, så du hele tiden kan se dem. Det eneste det kræver er, at du har nogle rammer, en printer og noget printerblæk. Det smarte ved denne løsning er, at du nemt kan skifte billederne ud, når du har set nok på de gamle. Det tager nemlig ikke mange sekunder at printe nogle nye billeder ud.

Lav din egen scrapbog

Er du lidt mere kreativ og kan lide at sidde og klippe/klistre, så kan du lave din egen scrapbog. Her kan du samle billeder af minder samt små tekster, så der kan komme en lille historie til hvert billede. Du kan hele tiden tilføje nye ting til din scrapbog, så det til sidst bliver til en rigtig stor samling af minder, du kan kigge tilbage på.

EFTERLAD ET SVAR