Forside Fremtiden Flet dine møbler sammen med teknikken i hjemmet

Flet dine møbler sammen med teknikken i hjemmet

1954
0
DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Tidens tendenser udvikler sig hele tiden, og vores hjem bliver hele tiden mere og mere teknologiske – og vi kan år for år flette flere typer inventarer til vores WIFI-forbindelse. Det betyder både at vores ting i hjemmet bliver mere teknologiske, men det betyder også i langt de fleste tilfælde, at hverdagen bliver meget nemmere for os.

Hvad kan vi allerede flette sammen?

En af de ting som teknologien kan hjælpe os med, og forenkle vores hverdag kan f.eks. være – at flere og flere ting bliver styret med stemmen. I dag findes der flere forskellige typer stemmeassistenter, som igennem WIFI, kan sammenkobles med forskellige inventarer – så som lyspærer. Det er derfor muligt for enhver at tænde og slukke lyset i sin Caravaggio lampe, uden at rejse dig fra sofaen. Du skal blot bede hjemmeassistenten om at gøre dette, og gør det via en WIFI-forbindelse. Dette er naturligvis blot en af mange ting, som vi kan bruge hjemmesassistenterne til i dag – indtil videre.

Hvad kan vi se frem til?

Noget som allerede bliver anvendt nogle steder i verden i dag, er de intelligente køleskabe, som kan se hvornår der skal bestilles mælk, smør osv. Desværre er disse ikke så udbredte i Danmarks endnu, men de skal nok få deres indtog inden for de næste par år.

Så er det snart slut med at åbne køleskabet, og finde ud af at der ikke er nok mælk, dette har køleskabet allerede fortalt dig – og måske bestil.

Hvad kan vi drømme om?

Ja, det er det store spørgsmål. Hvem ved hvad der kommer til at ske i fremtiden. Vi kan måske få et kaffebord eller bare en robot til at køre rundt og dele småkager ud, hvis man har gæster. Robotter kommer uden tvivl til at få mere indflydelse på vores hjem i fremtiden, end hvad de har i dag.

EFTERLAD ET SVAR