Forside Generelt Flere teleselskaber satser på hele pakken

Flere teleselskaber satser på hele pakken

2340
0
DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

I takt med at teknologien og de mange muligheder, der følger med denne, udvikler sig, følger teleselskaberne trop. Det betyder, at det, abonnementerne indeholder, hele tiden udvikler sig.

Siden streaming stort set har overtaget underholdningsbranchen, er det altså streaming, der satses på i abonnementerne. Det siger sig selv, at hvis du køber et billigt mobil abonnement, så er det ikke sikkert, du får alle de fede tjenester med.

De koster nemlig typisk en smule mere, så det betyder, at du har en lidt større månedlig ydelse, men samtidig er det altså også sådan, at du får meget mere med i pakken, når du køber et dyrere abonnement.

Der findes forskellige løsninger

Der findes forskellige løsninger, og du kan vælge mellem, om du ønsker en pakke, som indeholder eksempelvis streaming af serier eller film. Eller om du i stedet ønsker dig en pakke, som du kan bruge til at høre musik.

Stream film og serier

Hvis du vælger den første pakke, altså den, der indeholder film og serier, så bør du gå efter en der har HBO eller Netflix inkluderet. Det findes eksempelvis hos TDC og Telia, hvor du typisk skal betale lidt mere for dit abonnement.

Stream musik

Det kan dog også være, at du skal finde en, hvor du kan streame musik i stedet. Her er der forskellige løsninger som Telmore Play, Spotify og Tidal, der kan være inkluderet i abonnementet. Der findes dog også forskellige teleselskaber, der har abonnementer, hvor dette bliver kombineret, så du både kan streame film og serier.

Du vil hurtigt opleve, at du kommer til at spare penge, hvis du satser på et af disse abonnementer. I hvert fald hvis du allerede er en flittig forbruger af streaming — så derfor anbefaler vi helt klart, at du regner på det, og hvis det kan betale sig at skifte til et af ovenstående abonnementer, så bør du selvfølgelig gøre det.

EFTERLAD ET SVAR