Forside Gadgets Direkte fra mobilen: Følg dine børn, når de er til fest

Direkte fra mobilen: Følg dine børn, når de er til fest

6710
0
DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Er du typen, der bekymrer dig, når dit barn er til julefrokost? Vil du gerne vide, hvor han eller hun er hele tiden? Det kan være bekymrende, når ikke man ved, hvor ens barn befinder sig. Der er dog heldigvis hjælp at hente: Du kan nemlig holde øje med dit barn direkte på din mobiltelefon.

Sidste år foretog DR Nyheder en undersøgelse, der gjorde det klart, at hver tredje forældre til et barn mellem 8 og 17 år mener, at det er okay at holde øje med sit barn via GPS – og sådan én sidder der i alle mobiltelefoner. Derfor er det altså nemt at følge sit barn, så længe det har en mobiltelefon.

Det kan nemlig være en tryghedsskabende faktor, der betyder, at forældrene ikke skal sidde og bekymre sig derhjemme, imens de venter på at børnene kommer hjem, hvis ikke de kan få fat på dem.

Hvilken app skal man bruge?

Der findes mange forskellige apps, som kan anvendes til at spore venner og familiemedlemmer. Det kræver selvfølgelig, at du får deres accept, inden du begynder at spore dem.

Appen hedder ‘Find mine venner‘, og den kan bruges både til Android og iOS. Appen kan også være praktisk i andre forbindelser, end når bekymrede forældre gerne vil vide, hvor deres børn er henne. Du kan nemlig også spore dine venner, så I slipper for at blive væk fra hinanden efter julefrokosten, på festivalen eller til koncerten.

Overvågning eller ej?

Hvorvidt, der er tale om overvågning eller ej, afhænger af, om der er givet tilladelse til at følge personen. Derfor er det lidt en gråzone, og derfor anbefales det, at du får en accept fra dit barn, din ven, din kollega, din gamle far, eller hvem du nu vil følge, førend du kobler din telefon op til at kunne spore personer.

 

EFTERLAD ET SVAR