Forside Generelt Din gamle computer kan blive god som ny igen – også hvis...

Din gamle computer kan blive god som ny igen – også hvis det er en MacBook

1431
0
DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Det kan være besværligt at skulle skifte sin elektronik ud, for ikke at tale om dyrt og bekosteligt. Dette kan dog ofte undgås et langt stykke hen ad vejen ved at sørge for at reparere samt at skifte reservedele. Har du en MacBook, hvor garantien ikke længere dækker, kan du også med god ro i maven udføre for eksempel udskiftning af batteri egenhændigt – og på den måde spare endnu flere penge.

Udskift dit batteri nemt og enkelt

Det behøver ikke at være svært at skifte batteri på sin computer, heller ikke hvis det er en MacBook. Du kan finde utallige guides til, hvordan det bedst gøres. Samtidigt hører der for eksempel ofte specielt værktøj med til det, hvis du køber et batteri. Det kan du med fordel gå efter, så du er godt klædt på til at klare reparationen.

Leder du efter et MacBook batteri eller en anden udskiftelig del, kan du kigge på hjemmesider, der sælger Macbook reservedele. I kategorien MacBook batteri findes flere forskellige slags, så sørg gerne for at være helt skarp og sikker på, at du får lagt det rigtige i kurven.

Orienter dig grundigt inden køb

Vil du gerne være sikker på at lægge det rette i kurven, kan du orientere dig i følgende:

  • Modellen af din computer er helt essentiel, og den skal du naturligvis kende, inden du bestiller et batteri hjem. Sørg også for at kende størrelsen på din MacBook, da dette også har indflydelse.

  • Kapaciteten for et batteri er ikke nødvendigvis den samme. Sørg derfor gerne for at finde et godt og stærkt batteri, der passer til dine behov. Kig på enheden mAh, hvis du skal have et batteri, der er godt til at holde strøm.

  • Igen kan det være relevant, om batteriet inkluderer værktøj til at foretage reparationen.

EFTERLAD ET SVAR