Forside Gadgets Det specialdesignede kabinet

Det specialdesignede kabinet

1858
0
DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Vi lever i en tid, hvor det er vigtigt at skille sig ud.

Det er vigtigt at skille sig ud på både det ydre og det indre plan – og det gælder både egen person og de ting vi omgiver os med. Derfor er det også, ganske naturligt, blevet vigtigt, hvis man bruger en del tid med sin computer – især hvis tiden bruges på gaming og derfor er en del af ens sociale liv.

Om det er uddannelse, job, tøj, hår, tatoveringer – eller for den sags skyld religion, spiritualitet, fødevareindtag eller motion, ja så forsøger vi os i dag at skille os ud. Flere og flere unge leder efter den helt rigtig uddannelse og gerne med et studiejob eller en praktikplads, som ingen andre har. En speciel frisure er ikke længere nok til at skille sig ud på skolen, der skal også skabes særlige tegn eller lignende i siden på drenge eller i undercuts på piger. Der laves limited editions af alt fra fødevarer til tøj – og der opstår nye religiøse og spirituelle retninger hele tiden. Ligesom vi tager på ‘silent retreats’ og meditations-ferier for på den helt rigtige, specielle måde at blive et med os selv og føle vores egen, helt særlige, energi eller selvfølelse. For slet ikke tale om maden. Allergier og ønsker om specielle fødevareindtag skyder op som aldrig før. Så mange mennesker følger deres helt egen individuelle diæt.

Som sagt, betyder din computer lidt mere for dig, end det at den er et sted hvor du kan læse og sende emails samt streame et afsnit eller to, ja så har du også muligheden for at specialdesigne eksempelvis dens kabinet. Ligesom frisurerne, tatoveringerne og moden virkelig tog fart for nogle årtier siden, var det samme tilfældet med kabinet-designs, eller case modding som det også hedder.

Fuldstændig ligesom du kan lave eller købe specialdesignede sko og alt muligt andet, der gør, at du skiller dig ud fra mængden, kan du også selv lave eller købe dit specialdesignede kabinet til din stationære computer.

Det ‘specielle’ kan blandt andet bestå i, at særlige blæsere, lys der fremtræder i specielle udformninger og farver eller i plexiglas, hvis du synes, at det med at kunne kigge ind i selve ‘maskinen’, lige er sagen.

Skruer vi tiden nogle årtier tilbage, var det den enkelte gamer selv, der slæbte computeren ud i familiens værksted og begav sig i kast med at skrue og skære… prøvede sig frem, fuldstændig som andre gjorde det med at farve og klippe i tøj eller hår. I dag er det selvfølgelig også stadig en mulighed, men langt de fleste køber de deres computer-kabinet med de præ-producerede finesser.

EFTERLAD ET SVAR