Forside Gadgets Derfor skal du vælge infrarødt

Derfor skal du vælge infrarødt

1995
0
DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Der er mange danskere, der investerer i terrassevarmere. De fleste er nok enige i, at det er hyggeligt at sidde ude, når mørket falder på og nyde en kom kaffe eller et godt glas vin. De fleste er dog nok også enige i, at det ikke er så hyggeligt, hvis man sidder og klapre tænder imens. Sådan kan det tit være i Danmark, og derfor er det da heller ikke så underligt, at der er mange der investerer i terrassevarmere som disse.

Hvis du er en af dem der overvejer det, men ikke lige har fået gjort det endnu. Så er der her et godt råd, og det er, at du skal investere i en der varmer infrarødt. Disse modeller varmer mere koncentreret med strålerne, så de varmer hvor de rammer. De almindelige terrassevarmere varmer blot. Det betyder, at sidder du udenfor, er der en masse varme der går til spilde, fordi det ganske enkelt fiser ud ud i luften, hvor ingen andre end gråspurvene og dit elselskab får glæde af det.

Det er altså de klart mest effektive, både når det kommer til varme, men også når det kommer til forbrug. Så selvom de er lidt dyrere at anskaffe, så er denne pris meget hurtigt tjent hjem i effektivitet. Modsat eksempelvis gasvarmere, så er infrarøde terrassevarmere retningsbestemt, hvilket betyder, at du kan pege dem i den retning de skal varme, og så er det det de gør, i stedet for at forsøge at varme hele området op, hvilket selvsagt er umuligt udendørs.

Der findes naturligvis alternative som mexicanske pejse og lignende, men skal det være nemt, enkelt og effektivt, så er det det infrarøde, der bør være dit valg.

EFTERLAD ET SVAR