Forside Generelt Derfor skal du have en robotstøvsuger

Derfor skal du have en robotstøvsuger

2400
0
DEL
Robotstøvsuger

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Hård start

Robotstøvsugeren har været på markedet i en del år efterhånden. Men man må sige at den havde en lidt sløv start, og de første robotstøvsugere på markedet, var ikke just noget man ville løbe langt efter. De kom ikke grundigt nok ind i krogene, og de havde ikke rigtig styr på hvor de havde været og hvor de manglede.

Teknologien har fået sig en overhaling

Taler man om robotstøvsugere i dag er det en helt anden snak. De er i løbet af de sidste par år blevet meget mere intelligente, for mange har fået en form som faktisk gør at de kan komme ind alle steder. Før hen bevægede robotstøvsugere sig efter deres omgivelser, og hvad de støtte ind i. I dag læser robotstøvsugeren hele rummet inden den går i gang, den kan dermed hurtig regne sin rute ud, og køre efter det.

Stil den efter dit behov

Vi du som så mange andre gerne komme hjem til et rent hjem, efter en lang og hård arbejdsdag. De fleste robotstøvsugere er så intelligente at de kan stilles til en bestemt tid på dagen, hvor de skal begynde at støvsuge, og når den er færdig, køre den selv hen til oplader stationen, og du skal faktisk ikke bekymre dig om noget som helst.

Vil du gå all-in på teknologi, skal du selvfølgelig vælge en af de robotstøvsugere som er koblet op til en app. Så har du det fulde overblik på din robotstøvsuger. Du kan bl.a. selv styre hvornår den skal starte med at støvsuge.

Virtuel væg

Virtuel væg er en umiddelbart ny form for ekstra udstyr, som gør det mulig for dig at fortælle din robot at der er et område som der ikke skal støvsuges. Det kan f.eks. være ved fodreskåle, så robotstøvsugeren ikke får ramt dem. Du kan også dække en helt rum af ved at sætte den virtuelle væg i kanten af døren.

Få derfor skiftet din gamle støvsuger ud med en robotstøvsuger, og få mere frihed i din hverdag.

EFTERLAD ET SVAR