Forside Gadgets Brug disse apps til dit svømmebassin

Brug disse apps til dit svømmebassin

2441
0
DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Havebassiner i mindre pools er blevet uhyre populære i de danske baghaver. I takt med at kvaliteten er steget, er priserne generelt blevet en del lavere, så almindelige familier med almindelige indkomster også kan få en pool i haven, uden at blive ruineret. At grave ud til en pool, der skal støbes er naturligvis stadig en stor udgift, men der er kommet mange alternativer.

Intex er et af de mærker der laver havepools i en rigtig god kvalitet, hvor prisen også er på et fornuftigt niveau. Således kan man få en pool i haven for et sted mellem 2 og 5000 alt efter hvor stor den skal være, og hvor mange liter vand den skal indeholde.

Når man køber en havepool med mange tusinde liter vand, skifter man det selvsagt ikke hver gang den skal bruges, da dette ville koste utrolig mange tusinde kroner i vandforbrug og afgifter. Udover det faktum at det ville være et alvorligt svineri i forhold til miljøet.

Hold øje med vandet med disse apps

Når man beholder vandet i en pool, er der dog en ting man skal være meget opmærksom på, og det er naturligvis bakterier. For mange tusinde liter vand, der bliver brugt af flere mennesker, kan ikke undgå at komme til at indeholde nogle bakterier, og forudsat at i ikke ønsker at blive syge af vandet, er det en god ide at være opmærksom på dette.

Heldigvis behøver det ikke være så svært at finde ud, hvilke kemikalier der skal i vandet for at holde den rette balance, den slags findes der nemlig ikke overraskende apps til.

En af dem hedder Insta-Link Water Testing, hvor man skal putte en lille strip ned i vandet, som man så tager et billede af med app’en, efterfølgende oplyser denne så, lige præcis hvilke kemikalier, der skal tilsættes for at opnå den rette Ph balance.

En anden er Pool Doctor. Denne holder styr på hvad du tidligere har puttet i vandet, og hvornår det er tid til at tage action og gøre noget igen. Det er dog ikke muligt at foretage tests med denne.

Tjek poolen inden

De fleste af disse rammepools er lavet med en del plastik og lignnede, og det er derfor vigtigt på forhånd at tjekke, om der er nogle kemikalier, der ikke må komme i kontakt dem, inden man begynder at fylde i.

Du kan kontakte forhandleren inden du køber, og hvis du allerede har en stående, kan du uden tvivl finde informationer på producentens hjemmeside, så du ikke risikere at skade din pool, men samtidig holder den sund.

 

EFTERLAD ET SVAR