Forside Internettet Brug computer mus, hvis du arbejder på kontor dagen lang

Brug computer mus, hvis du arbejder på kontor dagen lang

1225
0
DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Det er langt fra en ualmindelighed at være indehaver af et 8-16 kontorjob, hvis man bor og lever i Danmark. Der findes mange forskellige jobs med diverse beskæftigelser, og masser af dem kræver, at du har det fint med at sidde bag et skrivebord det meste af dagen. Dertil vil en computer mus være ideel.

Bluetooth-tilsluttet computer mus

Når du går på udkig efter en computer mus til arbejdet, skal det først og fremmest besluttes, om din mus skal være med bluetooth-tilslutning eller kabeltilslutning. Der kan være stor forskel i oplevelsen, du vil få ud af at bruge de to. En computer mus, der tilsluttes via bluetooth, vil med sikkerhed være praktisk til spil og arbejde. På dit arbejde vil du med høj sandsynlighed benytte den samme computer hver dag, hvorfor det ikke vil være et problem at vænne den til den specifikke bluetooth-enhed. Har I hverken faste siddepladser eller computere på arbejdspladsen, vil det måske nærmere blive en besværlighed for dig at skulle tilslutte din computer mus via bluetooth-teknologien.

Kabeltilsluttet computer mus

Computer mus findes heldigvis også med kabeltilslutning. Hvad, der her er en evt. irritationsfaktor, er, at man har mindre frihed til at bevæge musen. Hvor en bluetooth-mus vil være begrænset af signalet til computeren – som kan være relativt bredt – er en kabelmus nemlig begrænset i højere grad af kablets længde. En kabelmus er dog nemmere at tilslutte, hvis du bruger mange forskellige computerenheder i løbet af ugen.

Den ergonomiske computer mus

Vil du gerne passe ekstragodt på dine led og muskler i arm- og håndregionen, er en ergonomisk computer mus lige noget for dig. Den er designet med det konkrete formål at være skånsom mod led og muskler, så man ikke får skader at bruge sin mus. Det er uanset hvad bedre for kroppen at bruge mus fremfor touchpad.

EFTERLAD ET SVAR