Forside Internettet Boost din markedsføring med live streaming

Boost din markedsføring med live streaming

1117
0
DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Hvis du har en virksomhed, stor som lille, og ønsker at nå ud til flere potentielle kunder, kan live streaming være en rigtig god metode. Live streaming giver dig nemlig mulighed for at interagere med dine kunder på en helt anden måde, end med traditionel markedsføring.

Hvad er live streaming?

Du kender helt sikkert almindelig streaming, som fx Netflix, HBO mm. Live streaming er reelt det samme, blot med den forskel, at det du ser, foregår her og nu – heraf navnet ”live streaming”. Live streaming kan foregå på forskellige måder og via mange forskellige kanaler. De mest populære kanaler til live streaming er YouTube, Facebook, Instagram og Twitch.tv.

Interagér med dine kunder

Uanset om du sælger fysiske produkter, tjenesteydelser eller andet, er live streaming en fantastisk måde at interagere med folk på, så de i sidste ende kan blive til kunder i din virksomhed. De folk, der ser med, når du live streamer, vil efter al sandsynlighed være folk, som allerede har en interesse i det din virksomhed beskæftiger sig med. Muligheden for at konvertere dem til kunder, er dermed på forhånd god.

Når du live streamer har dine potentielle kunder mulighed for at stille spørgsmål til dig eller dine produkter, uden at I behøver mødes fysisk. Flere kan desuden høre dine svar. Det gør hele interaktionen mere jordnær og personlig, hvilket øger chancen for salg.

Øg din virksomheds troværdighed

At live streame kan godt virke angstpåvirkende først gang. Du vil formentlig både være nervøs og spændt. Men det er også det, der gør det ægte. Distancen mellem dig og dine kunder bliver mindre og oplevelsen bliver mere menneskelig, transparent og autentisk. Det er alt sammen noget, de fleste mennesker værdsætter, og som vil opbygge tillid til både dig og din virksomhed.

Lad professionelle stå for produktionen

I dag er det forholdsvis nemt at komme i gang med live streaming. Det eneste du behøver er reelt en smartphone. Her kan du bruge det indbyggede kamera og med kun ganske få klik komme i gang med live streaming på enten Facebook, Instagram eller en anden platform. Det hele kan dog meget hurtigt komme til at virke lidt for amatør- og dogmeagtigt, hvorfor det anbefales at benytte professionel facilitering af live streaming. På den måde sikrer du, at din live streaming får det helt rigtige udtryk og at der ikke opstår tekniske problemer undervejs.

EFTERLAD ET SVAR