Forside Fremtiden Børn lærer allerede at programmere fra en tidlig alder

Børn lærer allerede at programmere fra en tidlig alder

2157
0
DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Teknologien i dag er i stigende udvikling, og det kan for rigtig mange være svært at følge med i udviklingen, fordi den går så stærkt som den gør. Mange voksne mennesker er i dag lang bagud på udviklingen, da de fleste aldrig kom med fra start, da man i 80´erne begynde at se de mange Edb-maskiner komme frem. Både privat samt i virksomheder og på uddannelsesinstitutioner. Dengang så man ikke fremtiden i disse maskiner, og mange undlod desværre at sætte sig ind i teknologien dengang. Dette gør også at der i IT-branchen mangler folk med de rette kompetencer til at kunne klare de opgaver, som teknologien kræver i dag.

Vi kan derfor lære af vores erfaringer og konstatere at vi bliver nødt til at fremtidssikre den kommende arbejdskraft, med den teknologi som vi ser komme i fremtiden. Men som faktisk også er en stor del af industrien i dag.

Foran os ser vi en fremtid, hvor programmering er en stor del af hverdagen for alle mennesker. Det vil nærmest være helt uundgåeligt, ikke at skulle programmere i en eller andet forstand, kigger vi ud i fremtiden. Derfor er vi også nødt til at sikre, at vores børn lære at programmere løsninger fra en tidlig alder. Det lyder måske som et alt for stort krav til vores børn, men det bliver naturligvis en programmering som er helt nede på børnenes niveau, og mentale forståelse.

Teknologien er allerede i dag udviklet, og det er naturligvis legetøjsgiganten LEGO som står bag teknologien. LEGO kalder det for ”LEGO Education”, og er LEGO klodser som vi kender dem. Men disse klodser er nu udstyret med teknologier som gør det muligt for børnene at sammensætte løsninger, der enten kan lave bevægelser eller lyde. LEGO Education er beregnet til at blive anvendt af børn, helt ned til børnehavestadiet.

EFTERLAD ET SVAR