Forside Generelt Bestil 3D print uden 3D design eller model – sådan kommer du...

Bestil 3D print uden 3D design eller model – sådan kommer du i gang!

1314
0
DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

3D rapid prototyping, 3D print din ide eller custom projekt – eller måske en 3D printet actionfigur eller et 3D printet bobblehead til foruden på din bil ? Det er dit 3D print valg – hos 3D actions kan vi levere det hele og ikke bare det – du behøver ikke engang at have en 3D model, eller forstå hvordan 3D cad eller andre programmer virker.

Du tager blot din gode gamle Nokia telefon frem og så tage du et godt gammeldags 2D billede og sender det til os med posten eller mail. Eller måske fax ? Eller du kan tage den serviet frem som du har skrevet din ide ned på og så komme ind til os på kontoret i Odense og så er vi så flinke at vi gerne vil tale om 3D billeder og 3D print med dig. Og lur mig, når vi er færdige med at tale, kan det være at du allerede har dit livs første 3D printed model i hånden.

Se hvordan du bestiller dit første 3D print helt uden 3D model eller design, før din nabo

Men hvilke materialer 3D printer I med?

Det er måske det første du tænker på? Hvad med 3D print materiale. Er det ikke altid bare kedelig grå resin, for som alle ved er 3D print materialevalg yderst vigtigt. 3D Actions står altid super duper mega klar med råd, vejledning, flere gode 3D råd, så 3D vejledning igen og så tilbage. Og det er ikke bare når det går nemt med dit 3D print, det gælder også, når det kommer til det sidste og endelige valg af 3D print materialer. Resin, filament eller litophan? Du behøver ikke vide hvilket valg der er det rigtige til 3D print – det gør vi. Og vi deler meget gerne vores gode 3D råd med dig. Du skriver eller ringer bare.

Alt om 3D print – og måske lidt mere end det!

3D print kan virkeligt være nørdet – og lige som røvhuller har alle en mening om 3D print, 3D printere og 3D materialer og modeller. Det har vi ogsp hos 3D Actions. Forskellen på os og de fleste er dog, at vi ikke bare ved helt utroligt meget of resiner og filamenter.  Vi er selv kæmpe mega super duper 3D print nørder. Og det er en god ting, for det er med til at sikre dig det bedste resultat – hver gang. Det kommer du til at synes er rart i længden og ikke mindste er det derfor, der er så utrolig mange smukke mennesker, der har besti en 3D kopi af sig selv hos os. Mange mindre kønne, der efterhånden stoler på os og ikke mindst vores viden om 3D print – og vi håber at du vil slutte dig til dem. For du er smuk, hvis du bestiller hos 3D actions. Bliv en af de mange der køber vores 3D produkter og 3D print – før din nabo.

EFTERLAD ET SVAR