Forside Gadgets Apple lancerer iPhone 7 (Product)Red

Apple lancerer iPhone 7 (Product)Red

2769
0
DEL
Billede fra Apple.dk
Billede fra Apple.dk

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Hvis du hører til dem der gerne vil have en iPhone, der skiller sig lidt ud, er der nu meget godt nyt. Apple har nemlig netop lanceret iPhone 7 og iPhone 7 Plus lanceret en special edition udgave ef i en meget karakteristisk rød.

Modellen markerer samarbejde mellem Apple og (RED), der er en organisation der kæmper for en Aids-fri generation. De forsker, rådgiver og hjælper med medicin, og lignende i Ghana, Lesotho, Rwanda, Sydafrika, Swaziland, Tanzania, Kenya og Zambia. Med deres (RED) produkter har Apple hjulpet med at skaffe mere end 130 millioner dollars gennem tiden, og nu kommer der altså endnu flere penge ind på den konto med de nye produkter.

På Mobil.nu hvor du kan læse test og seneste nyt om iPhones, kan du også se en video, hvor den nye telefon i den meget markante farve bliver pakket ud, og hvor du kan få en fornemmelse af hvor rød den egentlig er.

Mere end blot iPhones

Det kan være du gerne vil støtte op omkring den gode sag, men enten ikke lige har lyst til at skifte din iPhone ud, eller generelt måske bare ikke lige har lyst til en rød iPhone, da den godt kan fremstå en lille smule skrigende i farven. Hvis du hører til blandt disse, er der heldigvis stadig rig mulighed for at støtte, det er nemlig ikke kun iPhones der hører med i kampagnen.

Udover iPhones er der blandt andet også iPod shuffle, iPod Nano, Beats Pill, Beats Solo, sportsrem til Apple Watch, og en lang række af andre tilbehørsprodukter som covers og etuier med, så der er rig mulighed for at støtte op. Det er sågar muligt at donere penge direkte gennem iTunes. Det er med andre ord en sag, som Apple går meget op .

Den amerikanske tech gigant bliver ellers fra tid til anden kritiseret for ikke at gøre nok i denne forbindelse, da de som verdens største tech virksomhed i følge mange har forpligtelser til at hjælpe mere end de gør. Uanset hvad ens holdning til dette måtte være, er (RED) produkterne noget der er med til at støtte op om en god sag.

EFTERLAD ET SVAR