Forside Generelt Teknologien skal holde dit hjem sikkert i julen

Teknologien skal holde dit hjem sikkert i julen

2358
0
DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Vi er efterhånden nået til den 12. december, og det betyder, at der nu kun er 12 dage til det, vi alle venter på nemlig juleaften. Men imens de fleste af os stresser rundt og handler julegaver og julemad og laver julekonfekt og julepynt, så forbereder indbrudstyvene sig også på den store dag. Juledagene er nemlig den tid på året, hvor der bliver begået flest hjemmeindbrud, da mange af os vælger at tage hjem til venner og familie i juledagene. Dette efterlader mange danskeres hjem helt forsvarsløse, hvilket er guf for indbrudstyvene. Men heldigvis er teknologien nået så langt, at vi trygt kan besøge vores nære i juletiden.

Alarmen ringer selv til vagterne

De fleste tyve vil undgå ens hus, så snart de ser alarm skiltet på huset. Der er dog flere tyve som vælger at ignorere det eller simpelthen overser det. Det er derfor vigtigt, at alarmen virker optimalt. I dag fås der alarmer som selv ringer alarmselskabet, og så kommer vagterne så hurtigt som muligt.

Overvåg dit hus med din smartphone

Overvågning er noget de fleste af os kender fra større virksomheder eller andre organisationer, men man kan altså få det i hjemmet. På den måde kan man sidde til jul i den anden del af landet, imens man kan holde øje med hvad der sker derhjemme.

Benyt tænd/sluk-ure

For at undgå indbrud er det smart, hvis man får sit hjem til at se beboet ud. Dette kan man gøre ved at parre sit lys med tænd/sluk-ure. På den måde ligner det, at man er hjemme til at kunne tænde og slukket lyset.

Anskaf en sikker kodelås

Kodelåse er igen noget man ser i virksomheder og organisationer, og det er der en grund til. Det er nemlig langt nemmere for en tyv at bryde en normal lås op end en kodelås. Læs mere her.

 

EFTERLAD ET SVAR