Forside Generelt Sådan kan du optimere dit hjem

Sådan kan du optimere dit hjem

1342
0
DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Hvis du synes, du begynder at mangle plads i dit hjem, er der nogle ting, du kan gøre, for at udnytte pladsen optimalt. Der er flere folk nu til dags, der begynder at leve på mindre plads. Men også selvom, du ikke har planer om at flytte, kan du stadig få inspiration, af de ideer, lev-småt bølgen benytter sig af. Du kan læse mere om lev småt bølgen, men dybest set handler det egentlig bare om at udnytte den plads, du allerede har, på den bedst mulige måde. Så skaber du plads og ekstra overskud i hverdagen.

Skal du have arbejdshandskerne på?

For at skabe plads, kan det være, du skal tænke over rumfordelingen i dit hus. Du kan nemt skille rum og på den måde skabe mere opbevaringsplads. Gær det selv væg af lecaplader, er en god ide for dig, der savner en nem løsning, og samtidig ønsker at få orden i dine ting på en overskuelig måde.

5 tips til dig, der mangler plads

  • Sorter! Hvis du gerne vil udnytte den plads, du har, er det en god ide først at sortere i dine ting. Smid det ud, du ikke bruger i stedet for at gemme det væk. Så undgår du, at tingene bare ligger og aldrig bliver brugt.

  • Udnyt vægpladsen. Anskaf reoler, der går helt op til loftet. På den måde tager du mindre gulvplads.

  • Læg ting under sengen. Med eksempelvis nogle bed rollers, kan du nemt gemme ting væk under senge og andre møbler.

  • Brug skuret. Har du et skur eller en garage, kan du med fordel stille nogle ting væk der. Så skaber du plads i dit hjem, uden nødvendigvis at smide en masse ting ud.

  • Ryd op jævnligt! Tag en omgang i skabe og på hylder en gang imellem, og smid det du ikke bruger til genbrug.

EFTERLAD ET SVAR