Forside Generelt Nye avancerede cykelhjelme

Nye avancerede cykelhjelme

1016
0
DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Har du brug for en ny cykelhjelm? Selvom du er erfaren cyklist så går jernhesten og cykelhjelmen altid hånd i hånd. Trods hjelmen kan drille lidt med frisuren, så er den det absolut vigtigste, når det kommer til din sikkerhed. Skulle uheldet være ude og du styrter på cyklen, så kan hjelmen betyde forskel på liv og død. I dag findes der et hav af smarte cykelhjelme med indbyggede designs der er til for at garantere din sikkerhed, når du er på farten. En af de nyeste modeller kommer fra Kinetcore, som har designet en ekstrem innovativ cykelhjelm med indbygget deformeringszoner, der beskytter dig hovede ekstra godt.

Smarte skumblokke der redder liv

Måske tror du en cykelhjelm bare er en cykelhjelm, men der ligger faktisk flere års forskning, testning og finjustering bag designet af Kineticore cykelhjelme. Af denne grund er du også garanteret, at det endelige produkt er et, som du kan stole på. Disse cykelhjelme fra Kineticore er designet med indbyggede kegleformede skumblokke i hjelmen, som er nøjsomt formet til at lede energien fra potentielle slag væk fra dit hovede. Kineticore cykelhjelme beskytter derfor ekstra godt mod stød og slag, da de smarte skumblokke inde i hjelmen sørger for at aftage slaget, så hovedet ikke tager skade. 

Letvægtig design med god ventilation

Kineticore cykelhjelme går ikke på kompromis med beskyttelse, fedt design eller komfort. Du får det hele samlet i én og samme cykelhjelm. Det at skumblokkene er indbygget i hjelmen gør samtidig designet utrolig letvægtig, hvilket øger komforten når du har den på. Tunge og besværlige cykelhjelme kan være træls at bakse med, og så føles de ofte også ubehagelig på ens hovede. Dette problem støder du ikke på med Kineticores lette design. Der er også god luftgennemstrømning i hjelmen, så du undgår at skulle døje med en svedig hovedbund, når der skal trædes ekstra i pedalerne op ad bakke. 

Den rigtige cykelhjelm til dig

Ingen cykelhjelme er fuldkommen ens, og det handler om at vælge den specifikke model ud efter dine behov. En cykelhjelm til hverdagsbrug ser for eksempel anderledes ud i forhold til en hjelm beregnet til motionscykling. Der findes også hjelmedesigns med ekstra sikkerhed, lygter eller visir. Kineticore cykelhjelme kommer derfor også i en række forskellige modeller med flotte designs, ekstra funktioner og skræddersyet tilpasning. Uanset om du er til det sportslige eller måske mere retro look, så kan du finde en Kineticore cykelhjelm der kombinerer den fede stil med optimal beskyttelse. 

EFTERLAD ET SVAR