Forside Generelt Naturvidenskabens århundrede

Naturvidenskabens århundrede

1647
0
DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Den teknologiske udvikling sker eksponentielt. Der går altså hurtigere og hurtigere at opfinde nyt ting, desto mere viden der er tilgængelig i forvejen. Denne kollektive viden udvikler sig altså konstant, derfor er det vigtigt at følge med tiden. Du kan ikke bare lade stå til, mens du ser verden gennemgå revolution efter revolution for øjnene af dig. Der er ingen grund til ikke at hoppe med på vognen, og udnytte alle disse redskaber, som teknologien kan give dig. Her er det bedste sted at starte, at forstå hvor teknologien kommer fra. Meget af denne er software, som kan virke som en kryptisk og utilgængelig ting. Derfor er det bedste sted at starte, ved grunden. Med det menes der det sted hvorfra du nemmest kan forstå nogle af grundprincipperne bag hvordan kode fungerer. Du kan altså starte med at lære at bruge Excel.

Find det bedste kursus i Excel

Excel er ikke et program hvori man kan skrive kode, men det bygger på mange måde på de samme strukturere og, ikke mindst, regler som kode. Der er mange grundprincipper, så som rækkefølgen tal kommer i, som er essentielle når man skriver kode. Særligt de kommandoer man tit får brug for i Excel, er en god introduktion til hvordan kode kan være et sprog. Særligt fordi Excel starter blødt ud, og derefter senere indfører mere og mere komplicerede værktøjer, er det et sublimt sted at tage hul på kodningens verden. Der er mange forskellige Excel kurser til rådighed, så snart du begynder at lede. Du vil opdage at programmet også kan bruges til en helt masse forskellige ting. Herfra vil det være tydeligt at uanset hvilket arbejder du beskæftiger dig med, vil du have rig mulighed for at bruge dine nye kompetencer i dit arbejdsliv.

Excels rolle i kodning

Det er heller ikke fordi Excel ikke bliver brug i kodning. Man bruger bare ikke programmet til at kode med. Excel er et godt program til at lagre mange informationer, på lidt plads, på en organiseret måde. Når noget er bygget op regelmæssigt på en så stringent måde, er det meget nemt for en computer at ”læse” det. Meget kode som har til formål at analysere data, hvilket er mere og mere kode, efterhånden som internettet vokser og vokser, kan hente sit data fra Excel. Er du god til Excel, er det derfor er godt afsæt til fx at lære et kodesprog og Python, som er et af de mest brugte i vores tid.

EFTERLAD ET SVAR