Forside Generelt Kom let gennem tidregistreringen

Kom let gennem tidregistreringen

1575
0
DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Det er ikke nogen hemmelighed, at der i dag til stadighed er behov for blandt andet tidsregistrering hver gang, der er blevet udført en opgave, foretaget kørsel, afholdt ferie eller andet i den stil. Det betyder, at den måde, man registrerer sin tid på er afgørende for den måde, man bliver betalt på, når det kommer til de lønmæssige forhold. Derfor er det især vigtigt, at alle registreringer foregår korrekt, således der ikke sker fejl, og der skal til at rettes. Det tager nemlig meget lang tid, og det er således nogle ressourcer, som der kan sagtens kan spares og bruges et andet sted.

Brug et teknisk system og undgå daglige fejl

Derfor handler det om at minimere de fejl. Og derfor er det vigtigste at komme væk fra de manuelle processer. Det er nemlig lige præcis, når alle registreringer skal nedskrives på et stykke papir af den enkelte medarbejder, at der sker fejl. Måske glemmer man nogle ting på sedlen, eller også kan den løn-lyndige ikke aflæse, hvad der er blevet skrevet. Derfor bør du tage et kig på de mange gode muligheder, som der byder sig med et nyt og moderne tidsregistreringssystem, der blandt andet kan tilgås via en app, således det er let at have med sig omkring på jobbet.

Find Easytime online og oplev de mange fordele

Med en app tilgår du let de forskellige funktioner og registrerer de ting, der er vigtige for din lønudbetaling. Det betyder, at fejlene minimeres – og det samme gøres med den tid, som der bruges på selve tidsregistreringen. Hvis det er noget, som du synes, der lyder som værende en god ide, så bør du tage et kig online allerede i dag, hvor du kan læse mere om de mange gode muligheder og fordele for både medarbejdere og dig som chef, der byder sig med Easytime.

EFTERLAD ET SVAR