Forside Gadgets Kan du stole på uorignale patroner?

Kan du stole på uorignale patroner?

2454
0
DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

I de senere år er salget af uoriginale printerpatroner også kaldet kompatible patroner stormet frem. Man har kunne kunne købe kompatible patroner i årtier, men salget er for alvor begyndt at stige i de senere år, hvilket ikke mindst skyldes kvaliteten af dem, der er blevet langt bedre end for ti år siden.

For år tilbage var det nemlig ikke så unormalt, at der opstod problemer, hvis man ikke købe de originale fra producenterne. Derfor fik de kompatible patroner også et lidt blakket ry, men dette er de efterhånden rystet godt og grundigt af sig.

Den altoverskyggende grund til at vælge de alternative patroner/forbrugsstoffer skal naturligvis findes i prisen. Kompatible patroner er nemlig ofte langt under halv pris i forhold til originalerne. På den danske webshop Inkpro lokker de sågar med priser der er op mod 90% billigere end de normale patroner.

Vogt dig for (dårlige) kopier

Nogle af de problemer man tidligere har kunne opleve, har ofte været at patronerne ikke er fyldt helt op, blæk der ikke har den helt rette farve, eller blæk der ikke har den rette densitet. Det er nogen af grundene til at uoriginale patroner har fået et dårligt ry, men vælger man fra gode forhandlere, som netop InkPro er man ud over disse problemer. For fra gode producenter er indholdet præcist lige så godt som de originale, men altså til priser der er langt under.

Det helt korte svar på overskriften er her, at du kan sagtens stole på uoriginale patroner, hvis du blot vælger de gode af slagsen. Og med besparelser på op mod 90%, kan det være svært at finde gode grunde til ikke at gøre det.

EFTERLAD ET SVAR