Forside Generelt Hvem investerer i bitcoins?

Hvem investerer i bitcoins?

10316
0
DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Selvom det er jul for tiden, er der i sær en ting der er på alles løber i disse dage, og det er kryptovalutaen bitcoins, der får usandsynlig meget spalteplads i mere eller mindre alle medier. Det er da heller ikke så underligt, da der er mange der betegner den virtuelle valuta som det nye guld. Forestil dig, at der havde været internet og medier på samme måde som i dag, dengang guldfeberen for alvor rasede i USA tilbage i 1850’erne.

Bitcoin blev som valuta introduceret tilbage i 2009, men det var først for et par år siden at valutaen for alvor eksploderede, og det er først inden for det sidste års tid, at det er stukket helt af med en stigning på 1400% på et år. Det betyder naturligvis også, at der er nogen der har tjent styrtende summer, mens det er ganske få der har mistet penge, da det generelt kun er gået en vej.

Lykkeriddere øjner muligheder

Den slags får naturligvis investeringslykkeridderne til slikke sig sultent om munden i håb om en hurtig gevinst. For hvad det tidligere var forbeholdt IT nørder og andre early adopters er nu pludselig blevet noget, som der er mange der taler om, om som flere er begyndt at investere i.

Går man til en søger man investeringsrådgivning hos professionelle (det kunne være Miranova eller lignende), vil langt de fleste nok advare mod at investere alt for meget i en kryptovaluta, da den ikke er underlagt regler og love som andre valutaer er det, og der kan ske uendelig mange ting med den, der gør at den pludselig går til at være intet værd.

Det er med andre ord måske nok ikke der man skal placere sin langsigtede investeringer eller sin pension, men der er naturligvis muligheder for at lave nogle hurtige penge – eller det modsatte.

 

EFTERLAD ET SVAR