Forside Gadgets Har Samsung overgået sig selv med Samsung Galaxy S8?

Har Samsung overgået sig selv med Samsung Galaxy S8?

2716
0
DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Samsung har med den nye Galaxy S8 begået en genistreg. Telefonen er lækker fra bund til top. Fra indhold til udseende og mere til. Det ser ud til at galaksen har fået en ny ledestjerne. Læs med her, og bliv klogere på hvorfor.

Som det efterhånden er blevet kutyme, når Samsung sender en ny Galaxy-model på gaden, er der virkelig blevet skruet på alle de rigtige knapper forud for releasen. Det har resulteret i en fantastisk telefon, der virkelig følger med – hvis ikke sætter standarden for – den absolutte elite inden for smartphones.

 

En designmæssig perle

Vi kommer ikke udenom, at designet er en vigtig del af dét at have en smartphone. Vores valg af telefon siger meget om, hvem vi er, og hvordan vi opfatter os selv. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at Galaxy S8 efter vores mening er den smukkeste smartphone, der er på markedet. Ikke udelukkende blandt Samsungs bagkatalog, men over hele linjen.

Telefonens udseende er futuristisk, smart, slankt og funktionelt. Og denne gang er der ikke tale om to forskellige versioner, som det har været tilfældet tidligere med den ‘almindelige’ version og Edge-versionen. Her har begge telefoner bøjede kanter, og det er derfor udelukkende størrelsen, der udgør forskellen.

 

Skærmen er blandt den absolutte elite

Et andet punkt, hvor Samsung virkelig træder i karakter, er ved den levende, farverige og skarpe skærm, der efterhånden kendetegner Samsungs Galaxy-modeller. Uden at gå for meget i detaljer, kan vi afsløre, at der er tale om en af de bedste skærme på markedet. Faktisk kun overgået af Sony Xperia Z5 Premium, der er en smule bedre. I hvert fald på papiret.

Er du interesseret i at købe den nye Samsung, så anbefaler vi, at du læser denne guide om mobilkundernes guide til billig telefoni. Her kan du få vejledning til, hvor du finder de billigste abonnementer, samt hvor du skal købe din nye Samsung, hvis du vil have den så billigt som muligt.

EFTERLAD ET SVAR