Forside Generelt Gode råd når du udvikler din egen app

Gode råd når du udvikler din egen app

2331
0
DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Drømmer du om at udvikle din egen app og overvejer at gøre noget ved det? At udvikle en god app kræver hårdt arbejde og en står viden om sin målgruppe og er derfor ikke altid en dans på roser. Derfor er her samlet tre gode råd til dig, der gerne vil lave en app.

#1 – Ideen skal være god

Det første og mest grundlæggende råd er, at en succesfuld app kræver en god ide. Hvis ideen, der ligger bag appen, er uoriginal og/eller ikke er attraktiv for brugeren, når du ikke langt. Din ide skal være god og unik, for at din fremtidige app kommer til at skille sig ud i mængden fra de mange andre apps i App Store og Google Play.

#2 – Allier dig med professionelle

Råd nummer to er, at du bør alliere dig med professionelle app-udviklere, der kan hjælpe dig med kodning, grafik og design, ligesom de kan tilbyde kvalificeret rådgivning og vejledning processen igennem.

I forbindelse med udviklingen af appen, er det desuden vigtigt at finde nogle, som kan teste produktet og give dig konstruktiv feedback – du kan som udgangspunkt rekruttere dine betatestere gennem din omgangskreds. På den måde undgår du at sende et produkt på markedet, der ikke virker som det skal.

#3 – Find den rette pris

Det er afgørende for din apps succes, at du finder en passende pris, hvis den altså ikke skal være gratis. Hvis du vælger, at appen skal være gratis, kan du tjene penge gennem annoncer. Tager du penge for appen, forventer brugeren derimod at undgå annoncer, og du bør ikke benytte dig af dem. Jo billigere den er, jo flere gange bliver den sandsynligvis downloadet, og det kan derfor ofte betale sig at sætte prisen lavt. Der er blevet tjent millioner på spil og apps, der har kostet 6 kroner i App Store og Google Play.

EFTERLAD ET SVAR