Forside Generelt Find den helt rigtige printer til dit behov

Find den helt rigtige printer til dit behov

2233
0
DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Du har truffet en beslutning om, at det egentlig er meget smart at have en printer, og har nu sat dig for et købe en. Der er bare et problem: Du ved ikke rigtig noget om printere, hvad de skal kunne, og generelt hvad du skal kigge efter på din printer-jagt.

Har du brug for en scanner?

En meget væsentlig ting, når det kommer til at finde den rigtige printer, er hvorvidt du har brug for en scanner, eller om det er en funktion, der kan undværes på din printer. Hvis den funktion kan undværes, er der nemlig både penge og plads at spare. En printer uden scanner vil være billigere, og højst sandsynligt også mindre, end en printer med scanner.

Skal printeren bruges til noget job-relateret?

Hvis du har brug for en printer, fordi den skal bruges til jobbet, kan det godt betale sig at investere i en lidt dyrere, og mere kompleks en af slagsen. Når en printer bruges til job, er der ofte brug for både at faxe, og for at scanne dokumenter ind, så de kan sendes som mails. Generelt set er det heller ikke en god ide at gå på kompromis med ting, der skal bruges til noget, der har med dit arbejde at gøre – her burde det helt sikkert være kvaliteten, der kommer i første række.

Kan det betale sig at investere i din egen printer?

Hvis grunden til, at du skal have anskaffet dig en printer er, at du har et projekt der står for døren, som inkluderer en printer, kan det være du i stedet skal overveje printer udlejning. På denne måde hænger du ikke på en printer bagefter, som du i princippet hverken ønsker at have, eller har brug for. I stedet kan du blot leje en printer, i den periode du skal bruge den,’.

EFTERLAD ET SVAR