Forside Generelt Få styr på projektstyringen i din virksomhed

Få styr på projektstyringen i din virksomhed

2160
0
DEL
projektstyring

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Har du en virksomhed som udarbejder projekter der kræver kompetencer fra flere afdelinger, men du har svært ved at udfylde projektstyrings opgaven, og dermed have et samlet overblik over hele projektet. Har du brug for hjælp til dette problem, så skal du overveje at bruge værktøjet Eazyproject. Det er et projektstyringsværktøj som samler hele din projektstyring i ét, og du kan derfor nemt som projektleder, få et overblik på alle tænkelige faktorer i jeres projekter.

Et prisvindende værktøj

Eazyproject er et prisvindende værktøj, som har hjulpet rigtig mange virksomheder med deres projektstyring. Gennem årenes løb har Eazyproject vundet i alt ti priser. Fem gazelle-priser samt fem Bisnode AAA prisen.

I selve Eazyproject softwaren kan du tilføje alle projektets opgaver, deltagende personer, budgetter osv. Når alle faktorer er tilføjet i softwaren, kan du nemt danne dig et godt overblik på hvilke opgaver dine medarbejdere er tilknyttet, du kan vurdere hvor lang tid en opgave tager, og se om den tid du har sat, er blevet overholdt. Budgettet kan du også nemt holde øje med, og i god tid finde ud af om det bliver dyrere end du regnede med. Dine medarbejdere kan også få adgang til denne software, og deri fx registrere deres tid.

Tilfredse kunder

Softwaren har eksisteret i 14 år, og Eazyproject har i alle 14 år haft mange tilfredse kunder. Eazyproject har været så tilfredsstillende at nogle kunder har fornyet deres aftaler i alle 14 år. Man kan derfor sige at Eazyproject har nogle af landet mest troværdige kunder. Man kan også kun være en tilfreds kunde af et værktøj som der har vundet så mange priser, som Eazyproject har.

Hvis din virksomhed har brug for hjælp til jeres projektstyring, så er værktøjet fra Eazyproject den perfekte hjælp. Den giver dig det bedste overblik over dine projekter, og du kan nemmere se om du når dine mål i hvert projekt.

EFTERLAD ET SVAR