Forside Fremtiden Digitale bøger er fremtiden

Digitale bøger er fremtiden

1693
0
DEL
Digitale bøger er fremtiden

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Digitale bøger bliver i højere og højere grad favoritten blandt de mange læsere i landet. Det skyldes formentlig flere ting, men en af de væsentlige er, at det er langt nemmere at holde styr på. I stedet for at have en stor bogreol fyldt op til randen med store og tunge bøger, så kan man i stedet blot have sin telefon, hvor nærmest hele verdens litteratur kan ligge i lommen – eller om ikke andet hentes ned til nettet.

En af de mange andre årsager er, at miljøet generelt betyder mere og mere for virksomheder som forbrugere. Vi er blevet langt mere bevidste om vores valg, og det er også kommet til boghandlerne. Forbrugerne ønsker ikke i lige så høj grad at købe fysiske bøger, da der er en forestilling om, at træerne bliver fældet udelukkende for bøgernes skyld. Sandheden er dog en anden. Træer, der bliver brugt til fysiske bøger, er plantet med netop det formål at skulle bruges til bogpapir. Man går altså ikke ud og fælder regnskoven for at kunne printe den nye krimi med Jussi Adler-Olsen.

En af de mest fundamentale årsager, til at e- og lydbøger vinder så meget frem, er, at tiden ikke er den samme, som den har været. Vi har ikke længere samme frihed og fritid til at sætte os ned og åbne en fysisk bog, som vi havde i gamle dag. Nu har sociale medier, mails og meget andet overtaget vores opmærksomhed, og vi er ikke længere så gode til at slappe af.
I stedet for at afsætte flere timer til at læse en god bog, så kan man i stedet sætte sin yndlingsforfatter på sin Saxo Premium og ordne praktiske gøremål samtidig. Du kan eksempelvis hænge tøj op, klippe hækken eller noget helt tredje, mens du går og lytter til en spændende roman.

Se eksempelvis udvalget af e-bøger hos Saxo her.

 

EFTERLAD ET SVAR